Konkurranseregler

Konkurranseregler for Instagram-konkurranse fra Animando AS i samarbeid med Redningsselskapet, Eliasklubben og Extra Leker Holding AS
1. juni 2017

Offisielle konkurranseregler fra Animando AS

 Velkommen til Animando AS (heretter kalt AN) sin Instagram konkurranse. Her finner du konkurranseregler og betingelser for konkurransen som må leses gjennom før deltagelse.

 Konkurranseregler

 1. Konkurranseregler: Hvem kan delta?

Alle over 18 år med folkeregistrert adresse i Norge som oppfyller nedenstående krav kan delta i konkurransen.  Ansatte i Animando AS og deres familier kan ikke delta i konkurransen.

 2. Konkurranseregler: Når kan du delta?

Konkurransen begynner 1/6/2017 og siste frist for å delta er 23/12/2017. I hele konkurranseperioden kan du delta i konkurransen så mange ganger du ønsker. Deltakelse etter at konkurransen er avsluttet aksepteres ikke. Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

 3. Konkurranseregler: Hvordan delta

Du kan kun delta i konkurransen via Instagram. For å delta skal du være registrert som bruker på denne applikasjonen. Konkurransen går ut på å laste opp et bilde inneholdende redningsskøyta Elias på en eller annen måte. Du går frem ved å laste opp et bilde og hashtagge det med #Eliasfilmen. Etter å ha lastet opp et bilde kan du dele det med venner i andre sosiale medier, og publisere det andre steder på internett.

En egen jury bestående av representanter fra Animando AS og Redningsselskapet avgjør vinnerne, basert på de som laster opp de beste bidragene. Bilder blir offentliggjort på Animando sin Elias Facebookside (facebook.com/eliasfilmen) underveis i konkurranseperioden. Det trekkes månedsvinnere som vinner Elias leketøy. Det kåres en totalvinner blant alle innsendte bidrag som vinner en drømmedag med Elias i Oslo, inkludert en båttur med en av redningsskøytene til Redningsselskapet.

 4. Konkurranseregler: Vinnere

Det vil bli kåret totalt 7 månedsvinnere og 1 hovedvinner. Disse annonseres fortløpende på AN sin Elias Facebookside (facebook.com/eliasfilmen). Vinnerne kontaktes via vedkommendes Instagram konto (kommentar fra AN på aktuelt bilde), hvorpå vi trenger at vedkommende deretter kontakter oss via email. Frist for å meldes tilbake til AN er innen 14 dager.

AN forbeholder seg retten til å utelukke eller avvise personer og resultater hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold. Juryens beslutning er endelig og kan ikke overklages.

 5. Konkurranseregler: Premier

De 7 månedspremiene er Elias leketøy fra henholdsvis TSI og Egmont. Hovedpremien er drømmedag med Elias i Oslo for 1 barn med foreldre og inntil 2 søsken eller venner, inkludert en båttur med en av redningsskøytene til Redningsselskapet. Datoen bestemmes i samråd med vinner og Redningsselskapet. Vinneren av hovedpremien får også 1 Elias redningsvest fra Regatta og 1 Elias fiskesett fra Elbe. Reise til/fra og eventuell overnatting i Oslo dekkes ikke.

Premier kan ikke byttes til penger eller andre varer. Juryens beslutning er endelig og kan ikke overklages. Eventuell skatt på gevinst, må betales av vinner(e).

Betingelser for konkurransen

 6. Offisiell arrangør

Konkurransen arrangeres av: Animando AS, Kristian Augusts gate 14, 0164 Oslo

 7. Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

Animando AS og andre partnere i denne konkurransen bærer intet ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre feil i forbindelse med konkurransen.

 8. Varemerke og copyright

Alle varemerker og øvrig materiale på denne hjemmesiden er rettighetsbeskyttet og eid/kontrollert av Animando AS eller brukt på lisens.

 9. Ansvar og rettigheter

AN kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspliktig for direkte, indirekte eller tilfeldige skader eller virus på datautstyret ditt eller andre eiendeler som følge av adgang til eller bruk av denne applikasjonen eller ved overføring av materiale, data, tekst, bilder, video eller lyd fra denne hjemmesiden eller med utgangspunkt i denne hjemmesiden. AN kontrollerer ikke nettsider som har linker til og fra denne konkurransen, og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle links til eller fra denne siden.  At en link finnes på vår Instagram konto eller Facebookside betyr ikke at den er godkjent av AN.

 10. Innsendt materiale

AN påtar seg ikke ansvar for materialet som hashtagges med #Eliasfilmen, eller sendes til serverne våre. Innsendt materiale, inklusiv spørsmål og meldinger, håndteres ikke som fortrolig eller eksklusiv eiendom. AN forbeholder seg retten til å bruke det innsendte materialet etter eget skjønn og uten kompensasjon. AN kan fritt disponere over materiale som innsendes i forbindelse med konkurranser, quiz og andre aktiviteter via konkurransen. AN har ikke kontrollert alle nettsider som har linker til denne applikasjonen, og kan ikke holdes ansvarlig for innhold, håndtering av personlig data eller funksjonalitet.

AN frasier seg alt ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsiktet tap som er forårsaket av registrering eller bruk av applikasjonen
  • Virus eller annen skade på brukerens data som følge av registrering eller bruk av applikasjonen.
  • Materiale som legges på applikasjonen av brukerne.
  • AN tar ikke ansvar for utilsiktede feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene
  • AN forbeholder seg retten til å benytte seg av innsendt materiale uten kompensasjon. © 2017 Animando AS

Kontaktinformasjon

Du har alltid muligheten til å sjekke lagret informasjon om deg selv eller fjerne den helt eller delvis.

Du kontakter oss her:
Animando AS, Kristian Augusts gate 14, 0164 Oslo, Norway
E-post: post@animando.no